Elements

ICT en netwerk beheer

Op zoek naar nieuwe PC’s of severs? Randapparatuur? Of moet het netwerk onder handen worden genomen? Sneller. Draadloos via wifi? Of liever via glasvezel? Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw ICT en netwerk beheer.

Straalverbinding

Goed internet in het buitengebied is niet vanzelfsprekend. Dat is nu voorbij. Onze snelle en betaalbare straalverbindingen bieden een oplossing. Met Fiberwave beschikken wij over een betrouwbaar netwerk met vokldoende bandbreedte.

Beveiliging en toegang

Camerabeveiliging, toegangscontrole, deurmelders, alarmsystemen… Wij bieden professionele en kwalitatief betrouwbare systemen. En ook specials voor de tuinbouw als het alarm voor dekwassers 

VOIP

Flexibiliteit en schaalbaarheid. Dat zijn de grote voordelen van Voice over IP. Met als bonus een flinke kosten besparing. Overstappen is zo geregeld en de mogelijkheden eindeloos. Zeg dus vaarwel aan ISDN. 

 •  De beste oplossing

Samen streven we naar de perfecte oplossing voor uw probleem. Dat doen we niet alleen, daarvoor zetten wij ook onze partners in. Zo ontstaat een sterk team dat dezelfde richting op gaat. .

 • Vernieuwend en toekomstgericht

Stilstaan doen we niet. Met de blik op de toekomst zorgen we voor een kader waarbinnen de ICT in uw bedrijf veilig kan groeien en up-to-date blijft. Daarbij reiken wij vaak ook ongevraagd nieuwe ideeën aan.

 • Planning en prioriteit

Wij zorgen ervoor dat wij uw sector kennen. Met bijna 20 jaar ervaring in de tuinbouw begrijpen wij wanneer er nood aan de man is. Onze activiteiten plannen we graag in, maar bij prioriteiten is onze reactiesnelheid razendsnel.

 • Op zoek naar een bijzondere chemie

Wij gaan graag lange termijn relaties aan. Vertrouwen en vriendelijkheid staan daarbij voorop. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. Dag in, dag uit. Vierentwintig keer zeven. Dat is de bijzondere chemie waarnaar wij streven tussen ons en onze klanten.

 • Bovenal service

Wij zijn in de eerste plaats dienstverlener. Daarbij gaan wij geen enkel probleem uit de weg. Wij zetten graag uw pet op en denken met u mee. De producten die nodig zijn om het doel te bereiken zijn speciaal daarvoor door ons uitgekozen. Van hoge kwaliteit en gericht op een lange levensduur.

 • Lean

Wij stellen de klant centraal en elimineren elke verspilling. Zo creëren wij maximale toegevoegde waarde voor de klant tegen minimale inspanning. Hierdoor verbetert de kwaliteit, worden doorlooptijden verkort en verminderen de kosten. Daar worden we allen beter van.


Een steeds groeiend straalnetwerk voor snel internet

Ons netwerk van straalverbindingen is in volle groei. Samen met onze strategische partner Colocenter bieden wij supersnelle straalverbindingen in buitengebieden waar voorheen enkel adsl beschikbaar was. Met drie abonnementsvormen is er voor elke vraag een oplossing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende site-survey.

straalgebied

Onze partners

Wij houden van samenwerking., En dat doen wij met zorgvuldig uitgekozen partners die dezelfde waarden hanteren als wijzelf. Ons aanbod is daarom erg breed. U kunt bij opns terecht voor de meest uiteenlopende vragen rond ICT, netwerk, internet, beveiliging, VOIP en nog veel meer.

Latest Posts

Nieuwe website

Een nieuwe website, het werd wel eens tijd… Tadaaaaaa…   Een verbeterde website, voorzien van de juiste informatie, […]

de IT-er aan het werk

Er mag al eens gelachen worden. https://www.youtube.com/watch?v=geZoES9KQ-Q


WHAT PEOPLE ARE SAYING

The layouts adapts to the Screen Size of whatever device visitors are using. Nulla consequat.

 • Democracy isn’t perfect, I just don’t know a better system

 • Niet iedere vraag verdient een antwoord

 • An eye for an eye ends up making the whole world blind

 • If you want creative workers, give them enough time to play.

 • Als je goed naar de staart van de kikker kijkt, zie je dat hij er geen heeft

 • De moeilijkheid met de wereld is dat de dommen zelfverzekerd zijn en de verstandigen met twijfel vervuld