ICT en netwerk beheer

ICT en Netwerkbeheer - specialist in de tuinbouw

Wij leveren, installeren en beheren de computers en netwerken van onze klanten. En dat zijn in hoofdzaak tuinbouwbedrijven. Een combinatie die zijn vruchten afwerpt. Wij begrijpen de taal, de systemen, en de prioriteiten in de tuinbouw. En daar zijn wij uniek in. En als u in een andere sector werkzaam bent? Ook dan helpen wij u graag. Onze ICT en netwerkkennis is erg breed, en onze samenwerking met verschillende partners maakt dat wij altijd tot een passende oplossing komen.

 

Hardware oplossingen

Internet - straalverbindingen

Mo4u biedt samen met Fiberwave straalverbindingen aan op verschillende plekken in Nederland. Daarbij zijn snelheden mogelijk tot 100Mbit, zowel download als upload. Straalverbindingen zijn een ideaal alternatief voor buitengebieden. Wij hebben verschillende mogelijkheden die voor iedere situatie een mogelijkheid bieden.

Internet - Glasvezel

Glasvezel is een vezel, zo dun als een haar, gemaakt van een speciaal soort glas. Informatie via glasvezel wordt op een snelle en betrouwbare manier verzonden met behulp van laserlicht. Door laserlicht met zeer hoge snelheid aan en uit te schakelen, worden digitale berichten en bestanden verstuurd. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, des te sneller kan de informatie over en weer worden gestuurd. Met glasvezel kan dit razendsnel. Signalen zoals tv, telefoongesprekken en up- en downloads via internet worden omgezet in lange en korte lichtsignalen. Het is vergelijkbaar met het seinen van een boodschap in morsecode met een zaklantaarn. Ook hierbij vormt een serie van punten en strepen de informatie.

Werkplekken & servers

Een werkplek moet een plek zijn waar medewerkers toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben om hun functie te kunnen uitoefenen. Ze moeten die informatie bovendien kunnen verwerken. Het optimaal inrichten en aanbieden van de werkplek leidt tot beter functioneren van de medewerkers - waar zij zich ook bevinden. Servers vormen het facilitaire platform voor alle applicaties die een organisatie nodig heeft om te functioneren. Een optimale inrichting van het datacenter vraagt om diepgaande kennis, maar ook om ervaring, inzicht en een pragmatische aanpak.

Netwerk ontwerp en uitvoering

Een netwerk ontwerp is een visuele voorstelling van een computer- of telecommunicatienetwerk. Het toont de componenten die een netwerk vormen en hoe die op elkaar inwerken, zoals routers, apparaten, hubs en firewalls. Een netwerkdiagram kan erg gedetailleerd zijn, om die reden bieden wij netwerk ontwerpen aan onze klanten aan.

Wifi - managed netwerken

De toenemende mobiliteit van mensen zorgt voor complexe eisen aan draadloze internetverbindingen. Op het werk, in hotels, op vliegvelden maar ook op scholen verwachten internetgebruikers namelijk dat ze overal een snelle en betrouwbare verbinding kunnen gebruiken. Daarnaast willen zij zich ook vrij kunnen bewegen zonder dat de verbinding hapert of wordt verbroken, bijvoorbeeld als ze een mobiele handscanner gebruiken of video’s en muziek streamen. Natuurlijk moet de verbinding ook veilig zijn. Deze toenemende complexiteit in draadloze netwerken kan worden gecontroleerd en beheerd met behulp van Managed WiFi

Tuinbouw - onze specialiteit

Ons bedrijf werkt al 20 jaar in de tuinbouw sector en heeft daardoor veel ervaring in het vakgebied. Onze klanten, verdeelt over heel zuid-holland, vinden ons gespecialiseerd in wat wij doen. Wij zijn er van overtuigd dat ons bedrijf naar uw wensen zult voldoen.

 

Software diensten

Voice over Ip

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent in de praktijk zoveel als bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd.

Netwerkbeheer

Ons bedrijf beheert en beveiligt computernetwerk als dat een wens is van de klant. Dit bestaat uit de infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparaten en kabels. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor technische verbindingen, het oplossen van problemen en storingen. Daarnaast helpen wij de gebruikers van het netwerk.

Domein, email en website

Ook bied ons bedrijf Domeinen, emails en websites aan de klant. Als de klant als wens heeft dat de website wordt onderhouden gaan wij daar professioneel mee om. Ook zorgen wij ervoor dat bedrijven emaildomeinen krijgen die gemaakt is voor het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan subdomeinen die de naam hebben van het bedrijf.

Office 365

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die is ontworpen om elk van ons te helpen belangrijke dingen te bereiken, zowel qua werk als privé, met eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging.

Nut van ICT-gebruik in de tuinbouw

Kan informatie- en communicatietechnologie Nederlandse tuinders en kwekers helpen om nog beter te presteren? Tuinbouwondernemers vinden het antwoord op deze vraag in een interactieve PDF, waarin het nut van het ICT gebruik door Wageningen University & Research in kaart is gebracht. Klik Hier om de pdf te downloaden

 

Post a Comment