Straalverbindingen

 
Straalverbindingen, een snel en betrouwbaar alternatief voor uw internet verbinding

Mo4u biedt samen met Fiberwave straalverbindingen aan op verschillende plekken in Nederland. Daarbij zijn snelheden mogelijk tot 100Mbit, zowel download als upload. Straalverbindingen zijn een ideaal alternatief voor buitengebieden. Wij hebben verschillende mogelijkheden die voor iedere situatie een mogelijkheid bieden.


bospolder
De straalverbinding wordt gerealiseerd door de aanleg van een zender op uw locatie, die verbinding maakt met ons supersnelle netwerk. Hiervoor is een zichtverbinding nodig met 1 van onze straalzenders. Meestal zoeken wij een hoog punt op uw locatie uit voor het plaatsen van de zender.


Aan de installatie zijn kosten verbonden die afhangen van de werkzaamheden voor de aanleg van de zender en het aansluiten op uw bestaande netwerk. Deze kosten bepalen we tijdens een vrijblijvende site-survey bij u op locatie. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de gekozen snelheid.

Samen met u bepalen welk pakket het beste bij u past. De mogelijkheden vindt u hieronder. De straalverbinding is geschikt voor internet, voice over IP. camerabewaking en TV kijken via IPTV. Er zijn ook meerdere externe IP adressen mogelijk, bijvoorbeeld voor een WKK of energiebox.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een straalverbinding op uw locatie? Neem dan contact met ons op en wij maken een afspraak om in goed overleg met u te bepalen wat mogelijk is en welke werkzaamheden nodig zijn om de zender te plaatsen.Onze 3 beschikbare pakketten
 Samen met u maken we een keuze uit de 3 beschikbare pakketten, afhankelijk van uw wensen. Zoekt u nog andere mogelijkheden, dan bekijken we samen met u of dit mogelijk is.

Basis pakket


 

€25,00


per maand


max. 10 Mbps


- vrijblijvende site survey

- jaarcontract, daarna maandelijks opzegbaar

- geschikt voor internet en email

- 1 IP adres

- enkel voor particulieren

Plus pakket€45,00


per maand


max 25 Mbps


- vrijblijvende site survey

- jaarcontract, daarna maandelijks opzegbaar
 
- geschikt voor internet, email en VOIP

- meerdere IP adressen mogelijk (extra kost)

- particulier en zakelijk

 

PRO pakket

 

€65,00


per maand


>tot 100 Mbps afhankelijk van beschikbaarheid


- vrijblijvende site survey

- jaarcontract, daarna maandelijks opzegbaar

- geschikt voor internet, email , VOIP, IPTV en VPN
- meerdere IP adressen mogelijk (extra kost)

- particulier en zakelijk

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

 

 

Post a Comment