ICT en netwerk beheer

pc’s | servers | beeldschermen | printers | laptops | randapparaten
beheer en aanleggen netwerken | glasvezel in eigen beheer 
managed en social wifi systemen | interne straalverbindingen
netwerkbeheer | vpn | monitoring

ICT en Netwerkbeheer – specialist in de tuinbouw

Wij leveren, installeren en beheren de computers en netwerken van onze klanten. En dat zijn in hoofdzaak tuinbouwbedrijven. Een combinatie die zijn vruchten afwerpt. Wij begrijpen de taal, de systemen, en de prioriteiten in de tuinbouw. En daar zijn wij uniek in. En als u in een andere sector werkzaam bent? Ook dan helpen wij u graag. Onze ICT en netwerkkennis is erg breed, en onze samenwerking met verschillende partners maakt dat wij altijd tot een passende oplossing komen.

Hardware oplossingen

Internet - straalverbindingen

Mo4u biedt samen met Fiberwave straalverbindingen aan op verschillende plekken in Nederland. Daarbij zijn snelheden mogelijk tot 100Mbit, zowel download als upload. Straalverbindingen zijn een ideaal alternatief voor buitengebieden. Wij hebben verschillende mogelijkheden die voor iedere situatie een mogelijkheid bieden.

Internet - Glasvezel

Glasvezel is een vezel, zo dun als een haar, gemaakt van een speciaal soort glas. Informatie via glasvezel wordt op een snelle en betrouwbare manier verzonden met behulp van laserlicht.

Door laserlicht met zeer hoge snelheid aan en uit te schakelen, worden digitale berichten en bestanden verstuurd. Hoe sneller de laser aan en uit knippert, des te sneller kan de informatie over en weer worden gestuurd. Met glasvezel kan dit razendsnel. Signalen zoals tv, telefoongesprekken en up- en downloads via internet worden omgezet in lange en korte lichtsignalen. Het is vergelijkbaar met het seinen van een boodschap in morsecode met een zaklantaarn. Ook hierbij vormt een serie van punten en strepen de informatie.

Werkplekken & servers

Een werkplek moet een plek zijn waar medewerkers toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben om hun functie te kunnen uitoefenen. Ze moeten die informatie bovendien kunnen verwerken. Het optimaal inrichten en aanbieden van de werkplek leidt tot beter functioneren van de medewerkers – waar zij zich ook bevinden. Servers vormen het facilitaire platform voor alle applicaties die een organisatie nodig heeft om te functioneren. Een optimale inrichting van het datacenter vraagt om diepgaande kennis, maar ook om ervaring, inzicht en een pragmatische aanpak.

Netwerk ontwerp en uitvoering

Mauris mauris ante, blandit et, ultrices a, suscipit eget, quam. Integer ut neque. Vivamus nisi metus, molestie vel, gravida in, condimentum sit amet, nunc. Nam a nibh. Donec suscipit eros. Nam mi. Proin viverra leo ut odio. Curabitur malesuada. Vestibulum a velit eu ante scelerisque vulputate.

Wifi - managed netwerken

De toenemende mobiliteit van mensen zorgt voor complexe eisen aan draadloze internetverbindingen. Op het werk, in hotels, op vliegvelden maar ook op scholen verwachten internetgebruikers namelijk dat ze overal een snelle en betrouwbare verbinding kunnen gebruiken. Daarnaast willen zij zich ook vrij kunnen bewegen zonder dat de verbinding hapert of wordt verbroken, bijvoorbeeld als ze een mobiele handscanner gebruiken of video’s en muziek streamen. Natuurlijk moet de verbinding ook veilig zijn. Deze toenemende complexiteit in draadloze netwerken kan worden gecontroleerd en beheerd met behulp van Managed WiFi

Tuinbouw - onze specialiteit

Nam enim risus, molestie et, porta ac, aliquam ac, risus. Quisque lobortis. Phasellus pellentesque purus in massa. Aenean in pede. Phasellus ac libero ac tellus pellentesque semper. Sed ac felis. Sed commodo, magna quis lacinia ornare, quam ante aliquam nisi, eu iaculis leo purus venenatis dui.

Software diensten

Voice over Ip

VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent in de praktijk zoveel als bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge (PTSN) of digitale telefoonlijn (ISDN) nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd.

Netwerkbeheer

Sed non urna. Donec et ante. Phasellus eu ligula. Vestibulum sit amet purus. Vivamus hendrerit, dolor at aliquet laoreet, mauris turpis porttitor velit, faucibus interdum tellus libero ac justo. Vivamus non quam. In suscipit faucibus urna.

Domein, email en website

Nam enim risus, molestie et, porta ac, aliquam ac, risus. Quisque lobortis. Phasellus pellentesque purus in massa. Aenean in pede. Phasellus ac libero ac tellus pellentesque semper. Sed ac felis. Sed commodo, magna quis lacinia ornare, quam ante aliquam nisi, eu iaculis leo purus venenatis dui.

Office 365

Nam enim risus, molestie et, porta ac, aliquam ac, risus. Quisque lobortis. Phasellus pellentesque purus in massa. Aenean in pede. Phasellus ac libero ac tellus pellentesque semper. Sed ac felis. Sed commodo, magna quis lacinia ornare, quam ante aliquam nisi, eu iaculis leo purus venenatis dui.

Nut van ICT-gebruik in de tuinbouw

Kan informatie- en communicatietechnologie Nederlandse tuinders en kwekers helpen om nog beter te presteren? Tuinbouwondernemers vinden het antwoord op deze vraag in een interactieve PDF, waarin het nut van het ICT gebruik door Wageningen University & Research in kaart is gebracht. Klik Hier om de pdf te downloaden

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

  • Betrouwbare partner met verstand van zaken.

  • Snelle service, wij denken met u mee.

  • Duidelijke afspraken, geen adders onder het gras.

  • Brede dienstverlening, groot netwerk aan partners.

WHAT PEOPLE ARE SAYING

The layouts adapts to the Screen Size of whatever device visitors are using. Nulla consequat.

  • Democracy isn’t perfect, I just don’t know a better system

  • Niet iedere vraag verdient een antwoord

  • An eye for an eye ends up making the whole world blind

  • If you want creative workers, give them enough time to play.

  • Als je goed naar de staart van de kikker kijkt, zie je dat hij er geen heeft

  • De moeilijkheid met de wereld is dat de dommen zelfverzekerd zijn en de verstandigen met twijfel vervuld