Voip

Voip

Met het verdwijnen van ISDN onstaat een groeiende behoefte aan toekomstgerichte en flexibele telefonie oplossingen. Oplossingen die niet onnodig veel kosten en toch gemakkelijk te beheren zijn.

Met onze VOIP oplossingen kunnen wij aan deze behoefte antwoord bieden. Hiervoor maken wij gebruik van uw bestaande internet verbinding en bedrijfsnetwerk. Wij bieden een zeer stabiele cloud based VOIP oplossing van broadsoft (Cisco). Wij installeren voor u een VOIP telefooncentrale in de cloud, programmeren alle benodigde clients (telefoontoestellen, deurcodes, alarmsystemen) Daar waar kan blijft u de bestaande apapratuur gebruiken. Daarnaast leveren wij een breed scala aan VOIP toestellen zoals telefoons, dect systemen, ATA's (om analoge appartuur te koppelen aan uw VOIP centrale en deurcode systemen.

U heeft toegang tot een overzichtelijke portal waarmee u precies bepaalt wat er moet gebeuren wanneer u gebeld wordt, zelf belt of een alarmoproep of deurintercom wilt uitbellen. Kortom, wij ontzorgen uw communicatiebehoefte van ontwerp tot inbedrijfstelling.

Grandstream GXP 1760
Gigaset S650H-PRO
Grandstream GDS3710