ESET Internet securityBy
Mo-admin
25 oktober 13
No comments

UEFI Scanner

ESET is het eerste internetbeveiligingsbedrijf die een speciale laag toevoegt aan zijn oplossing die de Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) beschermt. ESET UEFI Scanner controleert en handhaaft de beveiliging van de pre-bootomgeving die voldoet aan de UEFI-specificatie. Het is ontworpen om de integriteit van de firmware te bewaken en in het geval wijzigingen worden gedetecteerd, wordt dit gemeld aan de gebruiker.

DNA Detections

Kenmerken variëren van zeer specifieke hashes tot ESET DNA Detections; complexe definities van kwaadaardig gedrag en malware karakteristieken. Terwijl kwaadaardige code gemakkelijk kan worden aangepast door aanvallers, kan het gedrag van software niet gemakkelijk worden veranderd. ESET DNA Detections zijn ontworpen om te profiteren van dit principe.

Machine Learning

ESET heeft een eigen interne machine learning engine ontwikkeld: ESET Augur. Het maakt gebruik van gecombineerde krachten van neurale netwerken (zoals deep learning en korte- en langetermijngeheugen) en een zorgvuldig met de hand uitgekozen groep van zes classificatie algoritmes. Hierdoor kan het een zeer betrouwbare output genereren en helpen het inkomende sample correct te labelen als schoon, mogelijk ongewenst of kwaadaardig.

Cloud Malware Protection System

Het ESET Cloud Malware Protection System is één van de meerlaagse technieken die gebaseerd zijn op ESET’s LiveGrid® cloud systeem. Onbekend, potentieel kwaadaardige software en andere mogelijke bedreigingen worden gemonitord en toegevoegd aan de ESET cloud via het ESET LiveGrid® Feedback System.

Reputation & Cache

Bij de inspectie van een bestand of URL controleert ons product, alvorens er een scan plaatsvindt, de lokale cache op bekende kwaadaardige of toegestane goedaardige objecten. Dit verbetert de scanprestaties.Vervolgens wordt door ons ESET LiveGrid® Reputation System de reputatie van het object opgehaald. (Er wordt bekeken of het object bijvoorbeeld al eerder is gezien en als al eerder als kwaadaardig is beoordeeld). Dit bevordert de efficiëntie van het scannen en zorgt voor een snellere uitwisseling van malware-informatie met onze klanten.

Post a Comment